Admin Site Sahibi
| Konu: RapLaz - Sövdüm.. Cuma Ekim 05, 2007 10:23 pm | |
| RapLaz - Sövdüm artık kaldım tek başıma bi aşıma tuz atıcak da yokki çok ki sewgiye küs patavatsız ruhlar sulhlar uzak bize yakın kaçan kuşlar başlar bu benliğin restlerinde turlar uğurlar olsun sona giden gururlar sorunlar bitmez imha eder şuurlar durumlar aştı bizi müdahale uğurlar sewmeye hazırlıksız kalpler kabuk bağlar sonucu ne acıdır ki sadece gözler ağlar canlar kaybolmadan dolansın damarda kanlar bahse konuyu sadece benliğimdekiler anlar vahh lar olsun koca koca hepinize içinizde şeytan yatar kanmayın cisminize...
NaKaRaT doğdum büyüdüm ama öldüm dilim dönmeden kralına sövdüm hayata bakarak sadece güldüm çevirdim beni yalnızlığa sürdüm...
ağladım ağladım karaları bağladım 2 damlayla birlikte oda gidecek sandım baktım sadece gözlerime kandım anladım içindeki senler sen değil varmadım daha üstüne adımımı geri aldım ve orda kaldım , senle olan günlere tek tek daldım aldım elimi gittim çünkü daraldım sen koşarak giderken ben ardında dona kaldım sandım sadece sewildiğimi birkere bile eğildiğini görmediğim bu beden şimdi kalkamaz oldu yığıldığı yerden
NaKaRaT doğdum büyüdüm ama öldüm dilim dönmeden kralına sövdüm hayata bakarak sadece güldüm çevirdim beni yalnızlığa sürdüm...
| |
|
Mc_Hakan Moderator
| Konu: Geri: RapLaz - Sövdüm.. Çarş. Ekim 10, 2007 5:27 pm | |
| güzel paylaşım eline sağlık | |
|