Admin Site Sahibi
| Konu: PiT10 Olympos Sagopa'ya diss... Cuma Ekim 05, 2007 10:39 pm | |
| Rap de diss olur mu OLMAZ.. Yok onlar rap degıl ! Diss parça RAP degıldır.. Hele bı east coast Böle bı pessimist karamsar.. Bole kanlar aglamak. Rehbel insat etmektır olmypos a diss atmak Bi ahmak gebersın Bu geceler de bitch ascam Piranya oldum Havuzda biyaçtla Nefesiniz daralıcaktır bi rhymla Parmaklar kesilecektir Makasla Yaylanın ezıleceksın Yatakda Yaklaşma kelıme eksık Barında Vasatla yetıneceksın tokatla East coast yapamadınız Kafıyeler eksik Aslında bu parçada kafıe gereksız Kim sıkışmek ıstıosunuz piskopatlar Oturun elen koyan Anır bir sokakda Bu ten gıbı olamazsın Dur len kendını vur BANG De ada da Cool sen Olympos ateş tukurur yanıcaksın Şit bırak yedekde Barın kansın __Canka__
Kralı tanı bu olympossuz COK mu kıskandınız oww ABE you Merak en ıyısını yaptık RAP bu agır olun bıraz yakışmıo Bro Destur..
Bu herifler neden agızların da ¤¤¤¤¤¤ var gıbı soluyo Olympos zırvede kaltaklarsa ölüyo Biraz rahat olun kasmaya hiç gerek yok İtler sokaktayda tasmaya hic gerek yok İstanbul eskı okul Biziz bunu bilirsiniz.. Tanıyamamişım 10 milyonluk adam degılsınız Cesaretıne hayran kaldım gel ordu tara Underground olymposlaşmıssa ne mutlu bana Darda kalırsan dert etme param var oglum Sesını kalınlaştıran her cocuk karamsar oldu.. Dun pessimist diniz bugun Diss Yarın belli mi? Problem biz mı? Unut gitsin kanki el kili.. Biz RAP yaparken bu MC ler kebap yiyo Olympos telafuz etme Z patlıo Mert bırı sanardım Degilmis neyse dert degil.. Unsuz oldugunuz dogru ama sert degil.. __Pit10__
Kralı tanı bu olympossuz COK mu kıskandınız oww ABE you Merak en ıyısını yaptık RAP bu agır olun bıraz yakışmıo Bro Destur..
Sen melanko takıl bn partideyım Yaz kagıda agla sen kar edesin Yanıma gelmesın embesil nerdesin Bana sorarsan karamsar bi dönmesin Nakaratı dınle Gerçek rap buuuu Herşeyinde ozentısın Yeni yetme sen dur Benim için yk dan farkın yok bak Bir gece kapı çalınacak tak tak tak Canım kokoreç çekti Ustam versene hadi koş gel Suratımı sıksene Sınırı aştın Olympos a konuksun İbne Pizza kulesınden de yamuksun İstanbul eski okul eşittir olympos Bizler A milli sizler amigos Yazdıgım 16 al Son nokta Önume gec domal pessimist kolpa __İnfo__
Gerçekelrı soyle hangimiz kolpa Stiliniz yok hepiniz junior sagopa Yanlız kaldıgında geri vites yapma Lafını dogru soyle sonra çarpıtma Biz mi zengin ¤¤¤iyiz Haklısınız peace Mimar sinanda esrar çeken sizdiniz.. Kıskançlıgın sebebini anlamıcan asla Karamsarlık yakışmıorum sızın gıbı çocuklara Selamımı esirgemem gordugumde ama Dayılanamaszın bana taksim meydanında Forumlar da kaç tane fan Yaptıgında yer Kaç tane MC tavladgını anlatma.. Saygı gostermem asla Sizi bilirm dun neyseniz gozumde halen aynı şeysin Gun gelicek oducen hatanın bedelini Bense burda bekelerim gelip ozur dilemeni __KMK__
HE YAAA AHAAA 2005 OLYMPOS RECORD Sidik yarıştırmayın AHA Biz seviyeyi koruduk Allahda sizi korusun.. HE yaaa | |
|